Supa cu dovlecei umpluti

de aziz in Pui, 22 Mai 2011 | 1720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg dovlecei mici(2-3 dovlecei ii vom taia marunt restul se curata de miez si se umplu)
  • jumatate piept de pui(+cateva bucatele de oase de pui sau o pulpa)
  • o ceapa
  • 200 gr orez fiert
  • patrunjel verde
  • un catel de usturoi
  • 3-4 linguri pasta de tomate(una in umplutura pt dovlecei)
  • o mana fasole pastai verzi
  • o rosie
  • sare
  • piper
  • supa instant dupa gust
  • o lingura turmeric
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu dovlecei umpluti:

Se curata dovleceii(daca doriti ii puteti lasa cu tot cu coaja ,fiind mici sant foarte fragezi)se scoate miezul avand grija sa nu iesim pe partea cealalta.


Taiem carnita marunt sau o tocam si amestecam cu orezul fiert pasta de tomate,putin patrunjel tocat,sare si piper dupa gust .Umplem dovleceii cu aceasta compozitie.


Ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei, se adauga apoi cei doi dovlecei taiati marunt pastaile si rosia taiata felii +usturoiul.


Se calesc impreuna apoi adaugam dovleceii umpluti si oasele de pui sau pulpa ,completam oala cu apa calda ,saram piperam ,adaugam supa instant si turmericul apoi se lasa la fiert la foc mic .


Spre sfarsit se adauga pasta de tomate .Daca va ramane umplutura de la dovlecei o puteti pune sa fiarba in supa .La sfrasit se adauga patrunjel verde tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

aziz 1

02.06.2011, 16:38

kamy niciodata nu-i prea tarziiu

aziz 1

02.06.2011, 16:39

mamaita

Panacris 1

25.06.2014, 08:25

Interesant!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de pui