Placinta de foi cu piept de pui (Kotopita)

de rena in Pui, 4 Noi 2013 | 7124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi,
  • un piept de pui cca 500gr.
  • 2 oua,
  • 2 morcovi,
  • 2 cepe rosii,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 50 gr branza care se topeste(mozzarella)
  • ulei de masline
  • 150gr unt pentru uns foile
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta de foi cu piept de pui (Kotopita):

Punem la fiert pieptul de pui cu morcovul si cu o ceapa (eu am pus si putina telina asa ca zeama lui am pus-o la frigider). Dupa ce s-a fiert le-am scos la racit. 

Intre timp curatati o ceapa  mare rosie si o taiem marunt ,intr-o tigaie punem uleiul de masline ceapa si o lasam sa caleasca punem ardeiul taiat cubulete si morcovul. Dupa ce s-a inmuiat punem si pieptul de pui taiat cubulete, amestecam bine, punem ouale si branza, amestecam repede sa nu se inchege oul.

Luam o tava, o ungem cu untul topit, asezam foile una cite una unse intre ele cu unt, punem la mijloc umplutura, foile ce atarna in afara tavii le strangem ca un pachet, le dam cu unt si pe deasupra punem celalante foi (eu am avut un pachet cu sase foi, am pus patru jos si doua sus). Dupa ce terminam cu foile, inainte sa o bagam la cuptor, cu un cutit o taiem in portii (nu o bagam la cuptor netaiata pentru ca foile se umfla in mijloc).

Va urez pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de foi cu piept de pui (Kotopita)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

rena 1

11.11.2013, 21:20

bine v-am gasit sunteti bucatari de minune

diaconta 1

11.11.2013, 21:21

Da daaaaa cam de minune suntem ))))))))
Bun venit

babi5 1

07.10.2014, 20:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4604 puncte

Rocsi

4407 puncte

Constelatialeu

3220 puncte

Gherca Daniela

3126 puncte

Catalina L

2432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de naut cu chorizo si bulgur
  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

  • 01

    D

  • 02

    L

  • 03

    MA

  • 04

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Placinta indiana de pui