Pipote de pui cu mamaliguta

de mihaelar63 in Pui, 30 Apr 2010 | 7448 vizualizari

 

am ochit pipotele in super-market , alegandu-le pe cele mai mititele , mi-era dor de asa ceva .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pipote pui
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia rosie dulce
  • 1 lingurita cu varf faina alba
  • 2 linguri smantana 
  • patrunjel  verde
  • faina de malai ptr . mamaliga
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote de pui cu mamaliguta:

1. spalati pipotele si le curatati daca mai este necesar .

 2. intr-o cratita caliti in ulei ceapa curatata si taiata cubulete .

3. adaugati pipotele , sare , boia ,faina . amestecati si adaugati 2 cani de apa .[ cam in 20 min sunt fierte daca sunt tinere ]

4. la sfarsit adaugati smantana , piper si patrunjel verde .

5. serviti cu mamaliguta calda .

TIPS-URI

1

alegeti pipote tinere [ se pregatesc mai repede] , mie imi place fara inimi .

2

pipotele sa aiba o culoare rosu-roz , daca sunt mai inchise , prospetimea lor lasa de dorit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote de pui cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

30.04.2010, 12:17

multumesc de sfat Nadina , am sa caut data viitoare pipote de curcan

Sylvia 1

01.05.2010, 00:28

Ce bine arata !!!!

elena1988 1

08.02.2011, 13:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu smantana si tarhon