Rulouri din piept de pui cu Philadelphia,sunca si bacon

de micki in Pui, 2 Mar 2011 | 7786 vizualizari

 

Sunt delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 5  felii de piept de pui
  • 5 felii de sunca taiata ffff subtire
  • un dovlecel mic
  • un pachet de philadelphia(cel mic de 90 grame)
  • 10 felii subtiri de bacon afumat
  • sare si piper dupa gust
  • 2 frunze de salvie
  • jumatate pahar de vin alb sec
  • unt ,cam 50 grame
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui cu Philadelphia,sunca si bacon:

Se curata dovlecelul de coaja,se da prin razatoare apoi se amesteca cu branza philadelphia,sare si piper dupa gust..Se bat bine feliile de carne se sareaza,,se ung fiecare in parte cu un strat de dovlecel amestecat cu branza,apoi se aseaza deasupra o felie de sunca.Se ruleaza cat mai strans posibil,apoi se ruleaza deasupra cate 2 felii de bacon .Se leaga fiecare rulou astfel format cu ata de bucatarie.Se topeste untul impreuna cu frunzele de salvie se aseaza rulourile,se prajesc bine pe ambele parti dupa care se toarna vinul.Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic pentru circa 20 minute.


Se servesc cu piure de carofi si salata sau doar cu o salata bogata.Pofta buna!


Reteta e preluata de pe cutia de philadelphia.:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui cu Philadelphia,sunca si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Lau 1

14.09.2012, 16:33

la multi ani

Bunica 1

14.09.2012, 18:02

La multi ani!

miki_a 1

14.09.2015, 11:41

La multi ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Rulou de pui la cuptor cu sos alb