Rulouri din piept de pui cu Philadelphia,sunca si bacon

de micki in Pui, 2 Mar 2011 | 6952 vizualizari

 

Sunt delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 5  felii de piept de pui
  • 5 felii de sunca taiata ffff subtire
  • un dovlecel mic
  • un pachet de philadelphia(cel mic de 90 grame)
  • 10 felii subtiri de bacon afumat
  • sare si piper dupa gust
  • 2 frunze de salvie
  • jumatate pahar de vin alb sec
  • unt ,cam 50 grame
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui cu Philadelphia,sunca si bacon:

Se curata dovlecelul de coaja,se da prin razatoare apoi se amesteca cu branza philadelphia,sare si piper dupa gust..Se bat bine feliile de carne se sareaza,,se ung fiecare in parte cu un strat de dovlecel amestecat cu branza,apoi se aseaza deasupra o felie de sunca.Se ruleaza cat mai strans posibil,apoi se ruleaza deasupra cate 2 felii de bacon .Se leaga fiecare rulou astfel format cu ata de bucatarie.Se topeste untul impreuna cu frunzele de salvie se aseaza rulourile,se prajesc bine pe ambele parti dupa care se toarna vinul.Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic pentru circa 20 minute.


Se servesc cu piure de carofi si salata sau doar cu o salata bogata.Pofta buna!


Reteta e preluata de pe cutia de philadelphia.:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui cu Philadelphia,sunca si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Lau 1

14.09.2012, 16:33

la multi ani

Bunica 1

14.09.2012, 18:02

La multi ani!

miki_a 1

14.09.2015, 11:41

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Penne cu bacon, la cuptor