Tocanita de legume cu carne de pui

de pity19 in Pui, 24 Mai 2014 | 1415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pastarnac
  • 4 morcovi
  • 5 ardei rosii
  • 4 cartofi
  • un spate de pui
  • 2 pulpe
  • 2 aripi
  • vegeta
  • un catel usturoi
  • sare
  • piper
  • 5 linguri pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de legume cu carne de pui:

Legumele: Clatim legumele in jet de apa rece. Morcovul il curatam de coaja si il taiem felii rotunde, ardeii ii scobim de seminte si ii taiem bucatele marisoare, cartofii ii curatam de coaja, taiem in doua dupa care mai o data tot in doua, radem coaja de la pastarnac si taiem pe lung, apoi in 2 si rondele, catelul de usturoi il desfacem in doua si curatam fiecare de coaja.


Carnea: Clatim carnea. Spatele de pui ii taiem pe jumatate dupa care in doua. Aripile de pui le taiem in doua la fel si pulpele.


Prepararea : Intr-o oala punem legumele taiate , carnea , un varf lg sare , apa cat sa acopere si dam la fiert! Cand au fiert adaugam pasta de tomate, vegeta, piper, sare dupa gust si luam de pe foc!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

babi5 1

25.05.2014, 14:16

Valyvalentyna 1

25.05.2014, 18:46

Rocsi 1

25.05.2014, 20:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui gradinareasca