Tocanita de legume cu carne de pui

de pity19 in Pui, 24 Mai 2014 | 3360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pastarnac
  • 4 morcovi
  • 5 ardei rosii
  • 4 cartofi
  • un spate de pui
  • 2 pulpe
  • 2 aripi
  • vegeta
  • un catel usturoi
  • sare
  • piper
  • 5 linguri pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de legume cu carne de pui:

Legumele: Clatim legumele in jet de apa rece. Morcovul il curatam de coaja si il taiem felii rotunde, ardeii ii scobim de seminte si ii taiem bucatele marisoare, cartofii ii curatam de coaja, taiem in doua dupa care mai o data tot in doua, radem coaja de la pastarnac si taiem pe lung, apoi in 2 si rondele, catelul de usturoi il desfacem in doua si curatam fiecare de coaja.

Carnea: Clatim carnea. Spatele de pui ii taiem pe jumatate dupa care in doua. Aripile de pui le taiem in doua la fel si pulpele. 

Prepararea : Intr-o oala punem legumele taiate , carnea , un varf lg sare , apa cat sa acopere si dam la fiert! Cand au fiert adaugam pasta de tomate, vegeta, piper, sare dupa gust si luam de pe foc!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din pulpe pui dezosate cu cartofi natur