Supa cu galuste din branza - in vas Zepter

de Lorra in Supe, 29 Iun 2013 | 3219 vizualizari

 

Am avut marea surpriza sa ma numar printre cele trei concurente, participante la un inedit concurs culinar, aici pe site.
Asadar multumirile mele le indreapta catre Bucataras. ro si Zepter, si tuturor celor ce ne vor sustine in continuare :)
La mijloc este vasul Zepter, o oala de care m-am indragostit pentru ca-mi ofera confort in gatire, economie de energie si o masa sanatoasa. Pana sa intru in posesia lui nu credeam ca exista o astfel de tehnologie, avansata din punct de vedere tehnic dar cat se poate de simplu de utilizat in orice bucatarie.
Pot spune ca vasele Zepter sunt produse indispensabile, daca vrem sa profitam de o alimentatie sanatoasa, cu legume, fructe si carne ce-si pastreaza toate calitatile, fibrele si vitaminele atat in timpul gatirii cat si dupa.

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • suc de rosii
  • 2 linguri smantana
  • patrunjel
  • Pentru galuste :
  • 200 gr. branza vaci
  • 1 lingura smantana
  • 2 oua
  • 100 gr. gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste din branza - in vas Zepter:

Am pus in vasul de 3 l. , apa pana la jumate si legumele tocate marunt, apoi am pus pe aragaz la foc mediu, cu capacul asezat.


Cand acul indicatorului a ajuns in zona verde (c.c.a. 10 min.), am pus galustele pregatite astfel :


- Am separat galbenusurile, le-am batut si amestecat cu grisul turnat in ploaie. Albusurile le-am batut spuma, dupa care le-am amestecat in compozitia cu gris. La final am pus branza faramata marunt si smantana.


Odata puse si galustele in oala, am lasat sa fiarba in continuare pana incepe sa iasa aburi. Apoi am pus putin suc de rosii, patrunjelul tocat, am dres-o cu smantana si potrivit-o de sare.


Am lasat inca 5 min. pe foc dupa care am dat vasul la o parte.


Se lasa cu capacul pus pentru a-si continua fierberea, fara foc.


Cand acul de la indicatorul capacului ajunge in zona galbena, inseamna ca prepararea mancarii a lu-at sfarsit.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste din branza - in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Lorra 1

03.07.2013, 14:07

Krystyan Trendy 1

23.10.2013, 11:57

Lorra 1

23.10.2013, 13:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu galuste