Supa cu galusti

de cicilica in Supe/Ciorbe, 9 Ian 2010 | 1973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7oo gr carne pasare
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 pastirnac
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper
  • delikat
  • leustean
  • patrunjel dupa preferinta
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galusti:

Se ia carnea se spala ,se pune in putina apa la oparit. Se ia o oala in care se pun legumele intregi,apoi carnea de pui, sare , se completeaza cu apa(cam 4 litri) si se pune la fiert.Cind carnea s-a fiert se scoate pe o farfurie ,impreuna cu legumele si se pregatesc galustele.


Galuste:


se bat spuma cele 2 oua,se adauga putina sare ,se adauga grisul in ploaie pina ce compozitia se face ca o smintina groasa .


CInd se pun galustele supa trebuie sa clocoteasca.Se ia cu virful lingurei din compozitie si se pun galustele in oala,apoi se stropes cu o ceasca de apa rece.Se pune capacul pe oala si se fier cam 10 minute , (la foc moderat)dupa care se intorc usor cu linura se stropesc cu inca o ceasca de apa rece se acopera si se lasa sa fiarba inca 10 minute.La sfirsit se adauga verdeata,delikat,piper.Din carne si legume se poate face un pilaf.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galusti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Bucataras 1

16.01.2010, 21:31

Bine ai venit printre bucatarasi, sa-mi zici daca ai probleme cu incarcarea pozelor

ela 1

16.01.2010, 21:41

pe mine nu ma ajuti cu pozele alea de la dobos?se pare ca sunt pedepsita?

cicilica 1

25.02.2010, 23:45

asa este Bucataras din acest motiv nici nu postez mai multe retete.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Dal Shorva- supa de linte indiana