Supa cu pulpa de porc

de Lau in Supe, 25 Mai 2011 | 1657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 2 morcovi
  • leustean
  • marar
  • piper
  • sare
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 kg cartofi
  • patrunjel verde
  • 2 cepe verzi
  • boia de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu pulpa de porc:

se spala carnea si se pune la fiert,se spumeaza de cate ori este nevoie


se curata cartofii si morcovii, se spala, se taie si se adauga in oala


se adauga si leusteanul,maraul,ceapa,tocate marunt


se adauga si pasta de toamte si se lasa sa fiarba


se stinge focul si se potriveste de sare,piper,boia de ardei,dupa gust


se adauga patrunjelul tocat si se acopera 5 min dupa care se poate servi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Lau 1

27.05.2011, 10:29

va multumesc

LUK 1

27.05.2011, 17:55

Lau 1

28.05.2011, 10:42

luk

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de chimen - Komenymag leves