Supa cu taietei

de luminita20_2006 in Supe, 15 Sep 2010 | 2329 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2l supa de pui
  • 1 morcov mare
  • 1/2 telina
  • 1 ardei gras rosu
  • patrunjel
  • pentru taietei(1 ou+faina+sare)
  • usturoi optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu taietei:

Morcovul se taie pai, telina cubulete la fel si ardeiul. Se pune zeama la fiert(supa de pui se obtine prin ferberea carnii de pui), se adugatelina, morcovul si se lasa sa fiarba, cand e semi gata se pune ardeiul, la final se aduga taieteii se lasa sa dea cateva clocote si se ia de pe foc, se pune patrunjelul tocat si optional usturoi tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu taietei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

luminita20_2006 1

04.10.2010, 13:27

ps. preparare taiteie pune intr-un vas fainaiar pemijloc se sparga un ou se amesteca un ou cu faina si sare astfel incat sa iasa un aluat umed dar nu lipicios, daca e lipicios se mai pune un pic de faina. Se intinde o foai subtire cu sucitorul se lasa un pic sa se usuce, apoi se taie fasii de 3 cm fiecare se suprapun si se taie fasii pai.

heera 1

26.07.2013, 08:57

arata foarte bine si poate pentru ca una din preferatele mele.bafta multa in continuare.te pup

Krystyan Trendy 1

06.01.2014, 19:00

foarte buna supa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu rosii si galusti de branza