Supa de ardei umpluti

de delia64 in Supe, 14 Mar 2014 | 1205 vizualizari

 

Aceasta supa este foarte gustoasa si apreciata de familia mea .

 

INGREDIENTE

  • o telina
  • o ceapa mare
  • 5 morcovi mari
  • 3 radacini de patrunjel
  • 2 radacini de pastarnac
  • o gulie
  • 12 bucati ardei gras
  • 150 gr . orez
  • 300 gr. carne tocata amestec porc si vita
  • un os de vitel cu carne
  • sare
  • piper
  • 500 ml. suc de rosii
  • 200 gr. ketchup de casa
  • frunza de telina
  • frunza de patrunjel
  • 2 oua
  • 200 gr. smantana
  • 2 linguri faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de ardei umpluti:

Intr-o oala punem apa la fiert si osul de vitel , o lingurita de sare . Spumam si lasam sa fiarba la foc incet .


Se curata zarzavatul , se spala si se taie cubulete .


Spalam ardeii si -i curatam de cotoare .


Punem zarzavatul in oala si lasam sa fiarba. Spalam orezul .


Pregatim umplutura pentru ardei .


Orezul spalat se amesteca cu carnea tocata , sare si piper dupa gust si cele 2 oua .


Umplem ardeii cu compozitia de mai sus .


Adaugam ardeii in in oala si lasam sa fiarba .


Adaugam ketchupul si sucul de rosii.


Amestecam 2 linguri de faina cu smantana , punem un polonic de supa peste ele si le turnam in oala amestecand pentru a nu se branzi .


Spalam frunzele de telina si patrunjel si le taiem marunt , le presaram peste supa si potrivim de sare si piper .


Mai lasam sa dea cateva clocote si supica noastra este gata .


Servim cu smantana si ardei iute .


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se poate cali o ceapa si orezul cu care se umplu ardeii .

2

Se poate face un rantas din faina si ulei stins cu suc de rosii si va da un gust deosebit supei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Cris2711 1

14.03.2014, 22:00

delia64 1

15.03.2014, 21:18

Este o mancare de nota zece .Multumesc de aprecieri !

botcrina 1

03.04.2014, 21:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ardei umpluti