Supa de bere

de cismaru_nicoleta in Supe, 24 Feb 2011 | 9817 vizualizari

 

Prima data cand am gustat nu mi-a placut asa tare,mi s-a parut un pic ciudata,dar dupa 2-3 linguri mi s-a parut ca are chiar un gust interesant...
Atentie!!!..Se serveste doar fierbinte,rece e ca o piftie(racitura).

 

INGREDIENTE

  • 250 ml bere(eu am pus pils),dar cred ca cel mai bine iese k bere lemon
  • 1 lg curry sos sau praf
  • 1/2 telina
  • 2 morcovi
  •  radacina de patrunjel
  • 3 galbenusuri 
  • o lg faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de bere:

Se curata legumele se taie cubulete si se maruntesc la blander sau se fierb asa alaturi de 3 cuburi de gaina.

intr-un castonel se amesteca bine galbenusurile cu faina si curry

Cand cubuletele de legume au fiert se strecoara si se pune iar pe foc,se pune compozitia amestecand continuu

iar apoi se pune berea,se da un singur clocot si gata..

Altii mai pun usturoi sau scortisoara..

Intr-o lg de unt se prajesc cateva felii de paine(eu am pus franzela din cereale),se aseaza in farfurie si se toarna supa fierbinte..

Se poate manca cu 2-3 ridichi rosii,pasta usturoi,sos de ghimbir....etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

cismaru_nicoleta 1

26.02.2011, 20:52

Dya
Elena
Mirela

Panacris 1

01.09.2011, 15:07

Interesant! Am vazut si in emisiunea lui Ani Olson, pe Euforia, o reteta de supa cu bere! Ar trebui sa incerc, nu are ce sa fie rau Doar si la friptura se pune bere!!!

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:34

foarte buna si interesanta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole verde cu afumatura