Supa de bere

de cismaru_nicoleta in Supe, 24 Feb 2011 | 6135 vizualizari

 

Prima data cand am gustat nu mi-a placut asa tare,mi s-a parut un pic ciudata,dar dupa 2-3 linguri mi s-a parut ca are chiar un gust interesant...
Atentie!!!..Se serveste doar fierbinte,rece e ca o piftie(racitura).

 

INGREDIENTE

  • 250 ml bere(eu am pus pils),dar cred ca cel mai bine iese k bere lemon
  • 1 lg curry sos sau praf
  • 1/2 telina
  • 2 morcovi
  •  radacina de patrunjel
  • 3 galbenusuri 
  • o lg faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de bere:

Se curata legumele se taie cubulete si se maruntesc la blander sau se fierb asa alaturi de 3 cuburi de gaina.


intr-un castonel se amesteca bine galbenusurile cu faina si curry


Cand cubuletele de legume au fiert se strecoara si se pune iar pe foc,se pune compozitia amestecand continuu


iar apoi se pune berea,se da un singur clocot si gata..


Altii mai pun usturoi sau scortisoara..


Intr-o lg de unt se prajesc cateva felii de paine(eu am pus franzela din cereale),se aseaza in farfurie si se toarna supa fierbinte..


Se poate manca cu 2-3 ridichi rosii,pasta usturoi,sos de ghimbir....etc

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

cismaru_nicoleta 1

26.02.2011, 20:52

Dya
Elena
Mirela

Panacris 1

01.09.2011, 15:07

Interesant! Am vazut si in emisiunea lui Ani Olson, pe Euforia, o reteta de supa cu bere! Ar trebui sa incerc, nu are ce sa fie rau Doar si la friptura se pune bere!!!

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:34

foarte buna si interesanta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de porc

de Ancutsa 5

ieri la 21:20

Cartofi umpluţi cu brânza şi afumătură de casă

de Ancutsa 5

ieri la 21:13

Gem de caise

de Ancutsa 5

ieri la 20:15

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii