Supa de legume cu galuste de gris

de Valclaudia in Supe, 23 Feb 2014 | 1577 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/4 radacina de telina
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa mica
  • 4 linguri de ulei
  • 3 oua
  • 12 linguri de gris
  • 1/4 lingurita praf de copt
  • sare si piper dupa gust
  • frunza de telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume cu galuste de gris:

Curatam si spalam legumele.


Ceapa se toaca marunt, morcovul se taie rondele si radacina de telina o taiem cubulete.


Sotam legumele in 4 linguri de ulei, apoi punem cca 3-4 l apa, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie legumele.


Spargem intr-un castronel 3 oua, punem un sfert de lingurita praf de copt, sare si piper dupa gust si incorporam in acest amestec 12 linguri de gris.


Formam cu lingura galuste dupa marimea dorita si le lasam sa plonjeze in supa fierbinte.


Le lasam la fiert cca 5-7 minute, la foc mic iar la final stingem focul, stropim galustele cu 1/4 cana apa rece, presaram frunza de telina tocata, lasam oala acoperita pentru cateva minute sa se intrpatrunda aromele apoi putem servi.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu galuste de gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

alilianaa 1

23.02.2014, 20:44

bun, bun

MOKUSKA 1

24.02.2014, 14:18

ca la bunica

_Alina_ 1

25.02.2014, 10:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste