Supa de legume cu galuste de gris

de Valclaudia in Supe, 23 Feb 2014 | 3957 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/4 radacina de telina
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa mica
  • 4 linguri de ulei
  • 3 oua
  • 12 linguri de gris
  • 1/4 lingurita praf de copt
  • sare si piper dupa gust
  • frunza de telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume cu galuste de gris:

Curatam si spalam legumele.

Ceapa se toaca marunt, morcovul se taie rondele si radacina de telina o taiem cubulete.

Sotam legumele in 4 linguri de ulei, apoi punem cca 3-4 l apa, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie legumele.

Spargem intr-un castronel 3 oua, punem un sfert de lingurita praf de copt, sare si piper dupa gust si incorporam in acest amestec 12 linguri de gris.

Formam cu lingura galuste dupa marimea dorita si le lasam sa plonjeze in supa fierbinte.

Le lasam la fiert cca 5-7 minute, la foc mic iar la final stingem focul, stropim galustele cu 1/4 cana apa rece, presaram frunza de telina tocata, lasam oala acoperita pentru cateva minute sa se intrpatrunda aromele apoi putem servi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu galuste de gris" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de galuste de post