Supa de cartofi

de bianca92 in Supe, 29 Aug 2014 | 4100 vizualizari

 

Este una din supele mele preferate (ca eu nu mananc prea multe supe) si nu am mai facut demult. Azi cei care au mancat din ea au fost multumiti si sper sa fiti si voi >:D

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 2 inguri ulei
  • 1 lingura pasta de ardei
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • boia dupa gust
  • 1 morcov mediu
  • 2 radacini mici de patrunjel
  • 3 cartofi mari
  • o bucatica de carnati afumat (cam cat degetul aratator)
  • o lingura faina
  • 4 linguri mari smantana
  • 4 cani apa (sau cat va place de deasa supa)
  • o legatura patrunjel
  • 100 ml bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cartofi:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit impreuna cu uleiul, sare, piper, boia, pasta de ardei si carnatul taiat in bucati mici. Se adauga morcovul si radacina de patrunjel feliate sbtiri, se mai lasa la calit 1 minut si se adauga o cana de apa. Se lasa sa fiarba putin dupa care se adaga cartofii taiati in bucati si restul de apa. Dupa ce incepe sa fiarba, se mai lasa 15 minute la foc mic si se adauga bulionul. Cand supa e aproape gata (cand cartofi sunt fierti) se prepara intr-un vas un amestec din faina si smantana. Se amesteca bine sa nu fie cocoloase si se adauga amestecul in supa amestecand continuu. Se adauga si patrunjelul tocat si se mai lasa la fiert 10 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

alilianaa 1

29.08.2014, 19:13

buna

Rocsi 1

29.08.2014, 21:26

Buna supa!

MotanLaOale 1

31.08.2014, 17:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa italiana cu legume