Supa de cartofi

de bianca92 in Supe, 29 Aug 2014 | 7439 vizualizari

 

Este una din supele mele preferate (ca eu nu mananc prea multe supe) si nu am mai facut demult. Azi cei care au mancat din ea au fost multumiti si sper sa fiti si voi >:D

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 2 inguri ulei
  • 1 lingura pasta de ardei
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • boia dupa gust
  • 1 morcov mediu
  • 2 radacini mici de patrunjel
  • 3 cartofi mari
  • o bucatica de carnati afumat (cam cat degetul aratator)
  • o lingura faina
  • 4 linguri mari smantana
  • 4 cani apa (sau cat va place de deasa supa)
  • o legatura patrunjel
  • 100 ml bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cartofi:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit impreuna cu uleiul, sare, piper, boia, pasta de ardei si carnatul taiat in bucati mici. Se adauga morcovul si radacina de patrunjel feliate sbtiri, se mai lasa la calit 1 minut si se adauga o cana de apa. Se lasa sa fiarba putin dupa care se adaga cartofii taiati in bucati si restul de apa. Dupa ce incepe sa fiarba, se mai lasa 15 minute la foc mic si se adauga bulionul. Cand supa e aproape gata (cand cartofi sunt fierti) se prepara intr-un vas un amestec din faina si smantana. Se amesteca bine sa nu fie cocoloase si se adauga amestecul in supa amestecand continuu. Se adauga si patrunjelul tocat si se mai lasa la fiert 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert clafoutis cu mere si stafide

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Ciorba de conopida cu carnati si smantana

ieri la 18:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tagliatelle cu ton si hribi
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert clafoutis cu mere si stafide

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Ciorba de conopida cu carnati si smantana

ieri la 18:23

RETETA RECOMANDATA
Supa cu galuste din branza - in vas Zepter