Supa de cascaval

de daniastefania in Supe, 9 Aug 2015 | 1395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi mari
  • 6-7 cartofi mari
  • 200 gr cascaval
  • 1 litru lapte
  • Sare
  • 1 lingurita curry
  • Ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cascaval:

Curatam ceapa, morcovii si cartofii. Ceapa o tocam marunt, iar cartofii si morcovii ii taiem cubulete foarte mici. Punem doua linguri de ulei la incins. Adaugam ceapa, o calim 3 minute, apoi adaugam morcovii. Mai calim 5 minute, apoi adaugam 2,5 litri de apa. Lasam sa fiarba 10 minute, apoi adaugam cartofii, saram si lasam sa fiarba, la foc mediu. Cand cartofii sunt fierti adaugam laptele. Cand incepe din nou sa fiarba supa adaugam cascavalul taiat cubulete si lingurita de curry.


Lasam sa fiarba pana se topeste cascavalul. Stingem apoi focul. Servim supa calda! Pofta.mare sa aveti!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Andreea Caroline 1

11.08.2015, 15:41

Gicuta69 1

24.08.2015, 08:19

Panacris 1

16.05.2017, 08:38

Interesantă combinație. De probat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Supa de chimen - Komenymag leves