Supa de cascaval

de daniastefania in Supe, 9 Aug 2015 | 6704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi mari
  • 6-7 cartofi mari
  • 200 gr cascaval
  • 1 litru lapte
  • Sare
  • 1 lingurita curry
  • Ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cascaval:

Curatam ceapa, morcovii si cartofii. Ceapa o tocam marunt, iar cartofii si morcovii ii taiem cubulete foarte mici. Punem doua linguri de ulei la incins. Adaugam ceapa, o calim 3 minute, apoi adaugam morcovii. Mai calim 5 minute, apoi adaugam 2,5 litri de apa. Lasam sa fiarba 10 minute, apoi adaugam cartofii, saram si lasam sa fiarba, la foc mediu. Cand cartofii sunt fierti adaugam  laptele. Cand incepe din nou sa fiarba supa adaugam cascavalul taiat cubulete si lingurita de curry.

Lasam sa fiarba pana se topeste cascavalul. Stingem apoi focul. Servim supa calda! Pofta.mare sa aveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de chimen - Komenymag leves