Supa de ceapa

de cristina1985 in Supe, 24 Ian 2016 | 1186 vizualizari

 

Este una din preferatele mele. La fel se poate pregati si supa de usturoi.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1/2 lg unt
  • 1lg faina
  • 100 ml apa
  • sare
  • ulei
  • crutoane
  • cascaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de ceapa:

Se fac crutoanele la cuptor sau pe aragaz.


Se caleste ceapa in putin ulei. Cand incepe sa se inmoaie, se adauga untul. Se mai lasa putin si se pune faina si se amesteca. Apoi se toarna 100 ml apa, treptat (amestecand). Se lasa fa fiarba 1ora. In tot acest timp, se mai adauga apa, cat sa fie o portie de supa. Se adauga sare dupa gust.


Cand este gata supa si fierbinte, se pun cateva cubulete de cascaval si cateva crutoane.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

reisnaor_2006 1

24.01.2016, 13:18

Gicuta69 1

27.01.2016, 12:01

Delicioasa!

cristina1985 1

24.02.2016, 15:58

Eu am pus o ceapa mare (depinde cat de groasa vreti sa va iasa supa).
Sa amestecati mereu , pentru ca se poate lipi ceapa de fundul oalei!
Sa nu renuntati la cascaval, pentru ca ii da alt gust supei. Este mult mai buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Supa de ceapa frantuzeasca