Supa de cirese

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 17 Iun 2010 | 6588 vizualizari

 

supele nu trebuie sa fie intotdeauna calde cu carne sau taitei,pot fi si cu diferite fructe ca de exemplu supa de cirese ,care se serveste rece

 

INGREDIENTE

  • 500 g cirese
  • 1,5 litri apa
  • putina sare
  • sucul de la o lamaie
  • 2 linguri de faina
  • 150 ml iaurt natural
  • 4 linguri de zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cirese:

Se spala ciresele se scot samburii apoi se pun la fiert in apa cu putina sare si 4 linguri de zahar.Se lasa sa fiarba 10 minute .Intre timp se amesteca 2 linguri de faina cu iautul si sucul de lamaie sa nu ramana cocoloase ,apoi se pune peste supa de cirese se lasa sa dea 2 clocote si se stinge focul


Este o supa ce se serveste rece,iar in zilele de vara merge fantastic de bine


PS;se poate si iarna cu compot de cirese


Am pus patrunjel verde numai pt decor nu se serveste cu patrunjel

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mariac 1

23.06.2010, 20:22

housy 1

26.06.2010, 16:14

deci WOW ! cum arata...in Ardeal se face supa de visine...seamana mult cu asta, doar k e ceva mai acrisoara.

Corinuta 1

26.06.2010, 16:28

Foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de conopida cu mazare