Supa de crap cu ciuperci si smantana

de mihaelar63 in Supe, 27 Iul 2015 | 847 vizualizari

 

Cand sosesc dupa cate o scurta vacanta acasa primul preparat pregatit este o supa/ ciorba . Imi lipsesc cel mai mult . Pentru aceasata supa m-am inspirat de aici : http://clickpoftabuna.ro/slider-ul-de-pe-prima-pagina/foto-supa-de-peste.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg bucati si lapti de crap 2 foi dafin
  • 1 lingurita piper boabe
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • 1 conserva mica ciuperci feliate [300 gr]
  • 200 gr kaizer taiat cubulete
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina alba
  • 2 linguri de orez
  • 1 pahar smantana
  • 1 lingura mustar englezesc
  • 1 lingurita condiment oglio , alio , peperoncini[ patrunjel, usturoi , ardei iute rosu ]
  • cozi de ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de crap cu ciuperci si smantana:


  1. Bucatile si laptii de peste se pun la fiert in apa sarata cu foi de dafin si boabe de piper.Fierbeti 15 minute si strecurati zeama .

  2. Spalati si curatai morcovul si ceapa . Tocati ceapa marunt si morcovul rondele subtiri .

  3. Prajiti in ulei amestecat cu unt ciupercile si kaizerul taiat cubulete . Cand incep sa devina crocante scoteti-le pe o farfurie separat .

  4. In uleiul amestecat cu unt ramas adugati imediat ceapa si morcovul . Lasati 1-2 minute pana cand ceapa devine usor sticloasa si adugati faina alba amestecand .Stingeti cu zeama strecurata de peste .

  5. Puneti in zeama care fierbe la foc potrivit orezul si condimentele uscate.Lasati la gatit 10 minute .

  6. Amestecati smantana cu mustar si diluati cu zeama fierbinte . Dregeti supa cu amestecul de smantana .

  7. La servit adugati in farfurie bucati de peste , ciuperci si kaizer prajit .

  8. Presarati pentru aspect codite de ceapa verde taiate marunt si patrunjel verde .

 

TIPS-URI

1

Atentie la continutul de sare . De obicei kaizerul este sarat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de crap cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

28.07.2015, 11:51

Da ce are DIa ? Daca nu ti-as spune si nu ai vedea bucata de lapti sau peste nici nu ai sti

Bya Ralu 1

28.07.2015, 15:08

ce bine arata mihaela

mihaelar63 1

28.07.2015, 15:34

Multumesc Bya . Daca as avea un restaurant aceasta reteta as pune-o in meniu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ciuperci