Supa de curcan cu galuste

de merisor in Supe, 19 Ian 2013 | 2397 vizualizari

 

Din carnea de curcan am pregatit 2 in 1, supa de galuste si friptura.

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • radacina de telina
  • ardei tocat de la congelator
  • 2 oua
  • 6 linguri gris
  • apa
  • sare
  • patrunjel verde
  • 3 linguri rosii pentru ciorba
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu galuste:

Eu am avut niste pulpe de curcan pe care le-am pregatit la cuptor, dar fiind un curcan mai batraior l-am fiert putin si am folosit zeama la supa cu galuste.


Am spalat pulpele si le-am pus la fiert cu apa si sare. Am luat spuma si am lasat la fiert pana au inceput sa se patrunda putin, apoi le-am scos si am pus in zeama lor legumele tocate.


Am batut ouale bine cu putina sare si am adaugat treptat grisul. Am lasat asa la hidratat pana s-au fiert legumele.


Cand legumele s-au patruns am adaugat rosiile si am mai lasat 10 minute, dupa care cu o lingurita am plonjat galustele in supa.


Eu las grisul o perioada la hidratat in ouale batute, asa imi dau seama daca mai adaug sau nu, in functie de cat se intareste.


Am fiert galustele cam 10 minute, apoi am stins focul si am adaugat patrunjelul tocat.


 

TIPS-URI

1

Daca galustele ies tari se picura peste ele apa rece din cand in cand si se vor patrunde bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

Ligia Bxl 1

14.10.2013, 09:49

buna supica

Krystyan Trendy 1

17.11.2013, 20:54

o bunatate

Pushaa 1

04.01.2014, 15:40

preferata mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare in stil asiatic

de xana 5

ieri la 23:29

Tort de biscuiti si ciocolata

de RuxyRux 9

ieri la 21:53

Briose aperitiv cu sunca si ardei

ieri la 21:20

Tort cu nucă, ness şi ciocolată albă

de ancutsa 5

ieri la 21:02

Dulceață de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 17:55

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan