Supa de curcan cu galuste

de Gicuta in Supe, 24 Mai 2015 | 7445 vizualizari

 

INGREDIENTE

carne de curcan (spate , pipota, gat,aripi)

o ceapa

1 morcov

o telina mica

½ ardei gras rosu si verde

patrunjel

sare

piper

Pentru galuste:

2 oua

8 linguri cu gris (rase)

2 linguri ulei

un praf de sare

Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu galuste:

 

Spalam canea bine si o punem intr-o oala la fiert cu un praf de sare.Indepartam spuma care se formeaza

Legumele le curatam si le spalam

Telina o dam pe razatoare, iar restul legumelor le taiem cubulete.

Cand a fiert carnea pe  jumatate , adaugam legumele si lasam sa fiarba in continuare. Cand este gata, o scoatem din supa, o lasam sa se racoreasca, o rupem fasii si o adaugam din nou in oala.

Pentru galuste: batem ouale cu un praf de sare, adaugam cele 2 linguri de ulei si grisul lingura cu lingura. Luam cu lingurita din compozitie si turnam in supa fierbinte. Punem capacul si lasam sa fiarba inca 10 minte la foc mic. Cat timp fierb galustile le stropim de 2-3 ori cu apa rece. Condimentam cu sare si piper si adaugam patrunjelul tocat. 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de brocolli