Supa de fasole uscata

de ccris_ccris in Supe, 9 Mai 2009 | 3653 vizualizari

 

Este o supica delicioasa, foarte usor de facut si numai buna cand suntem in pana de inspiratie si de... bani.

 

INGREDIENTE

  • 450g de fasole uscata
  • 1 ceapa mijlocie
  • 2 morcovi medii
  • 1/2 telina
  • 1 pastarnac
  • 2 radacini patrunjel
  • 2 foi dafin
  • sare dupa gust (sau delicat)
  • ulei
  • 3 litri apa
  • patrunjel verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole uscata:

Daca folosim fasole uscata, o punem de seara la inmuiat, a doua zi o punem la fiert in apa rece, o dam un clocot si aruncam apa, apoi o punem din nou la fiert in apa calda cu sare si o lasam pana fierbe bine.


Daca folosim fasole alba congelata, o punem la fiert in apa clocotita cu sare si nu mai aruncam prima apa.


Cat fierbe fasolea, curatam zarzavatul si-l taiem cubulete sau il da pe razatoare. Il calim usor in ulei si-l adaugam la fasole, cand e pe jumatate fiarta. Fierbem bine toate legumele, adaugam 2 foi dafin si sare dupa gust. Cand e supa gata, oprim focul si adaugam patrunjelul proaspat.


Se poate servi cu ceapa verde.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Oana 1

09.05.2009, 21:27

Foarte interesanta! n-am mancat...cred ca e bunaaa

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 12:18

as manca 2 portii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu afumaturi