Supa de fasole verde cu smantana si afumatura

de mihaelar63 in Supe, 21 Iun 2015 | 6349 vizualizari

COMENTARII (29)

Gicuta 1

21.06.2015, 06:48

Buna supa asta!

Valclaudia 1

21.06.2015, 07:33

arata excelent!

Sidy 1

21.06.2015, 07:47

O minunatie !

dantes 1

21.06.2015, 08:30

Buna!

Catalina L 1

21.06.2015, 09:47

o pun la favorite dar as manca-o la tine

Merisor 1

21.06.2015, 09:55

Si supa asta e pe placul meu!

Retete cu Margareta Cismasiu 1

21.06.2015, 10:35

Delicioasa!

MotanLaOale 1

21.06.2015, 10:42

buna buna

Rocsi 1

21.06.2015, 12:10

reisnaor_2006 1

21.06.2015, 12:26

Wowwwwwwwwwwww

Aletta 1

21.06.2015, 12:34

Bravo Miha

mirela0911 1

21.06.2015, 13:10

Ce-mi placeee!

Bya Ralu 1

21.06.2015, 13:42

ce buna e,o pun la favo

-Licurici- 1

21.06.2015, 17:03

ce buna e... Ar merge o portie

Andra_Constantinescu 1

21.06.2015, 17:30

Buna!

- Andreea - 1

21.06.2015, 18:48

Teo 1

21.06.2015, 21:58

Ca de obicei ai strans laolalta toate culorile!Uite de asta imi plac mie ciorbele tale!

mihaelar63 1

21.06.2015, 22:17

Teo asa vad si viata frumoasa si colorata Meru prefer sa vad partea plina a paharului . Mi-ar face mare placere sa ne intalnim candva .Poate cand voi vizita zona ta

mihaelar63 1

22.06.2015, 00:02

Licurici esti servita

mihaelar63 1

22.06.2015, 00:02

Catalina se face

mihaelar63 1

22.06.2015, 00:03

Bya , stii tu sa o faci buna . Sunt convinsa

mihaelar63 1

22.06.2015, 00:04

Sidy multumesc de vizita

tina58 1

01.07.2015, 10:55

Nu inteleg de ce ii spui supa cand ea este de fapt ciorba. Si iarasi nu inteleg de ce trebuie sa folosesti 3 morcovi (de parca ai face ciorba de morcov) si numai o ceapa prapadita. Stiu ca nimanui nu-i plac criticile dar eu nu ma pot abtine si te rog sa nu mi-o iei in nume de rau si ia-o ca pe o critica constructiva. Incearca sa mai inlocuiesti din morcovi cu ceapa si ai sa vezi diferenta de gust, iar despre acrire, lamaia nu este cea mai buna alegere, borsul ar fi mai indicat. Adaugarea smantanii in oala cu ciorba e buna daca se consuma toata in aceeasi zi, altfel e mai bine ca fiecare sa-si puna in farfurie cat doreste pentru ca smantana se altereaza repede.

mihaelar63 1

01.07.2015, 12:58

In aceasta supa am pus morcovi tineri-noi din gradina care erau foarte mici . I-am adus de la soacra mea . Am observat ca nu sunt foarte dulci , este o particularitate a soiului sau a solului in care cresc .
I-am spus supa pentru ca eu doar optional pun lamaie.am observat ca multi chefi folosesc acest termen chiar daca contine mantana si lamaie .
Bors nu folosesc deloc . Nu pentru faptul ca sunt ardeleanca . Am incercat si pur si simplu nu-mi place .Soacra mea este unguroaica si foloseste .
Ceapa da dulceata dar si acopera gustul celorlalte ingrediente . Aveam mai mult decat o ceapa ,, prapadita '' dar exact atat am vrut sa pun .
Prepar cantitatea potrivita adaptata necesarului familiei. Chiar daca pun putina smantana nu are timp sa se altereze . Sunt supe/ ciorbe care sunt mai gustoase dupa 1-2 zile de la preparare -ex. cea de burta , si totusi se prepara cu smantana .
Pentru ca dai sfaturi aproximativ pertinente te invit sa intrii mai des si cu postari de retete .Imi place sa prepar supe/ ciorbe chiar zilnic si m-as bucura sa gasesc o reteta interesanta din care sa ma inspir " target="_blank">http://www.bucataras.ro/mihaelar63/retete/supe-ciorbe/

diaconta 1

01.07.2015, 13:30

Uite Tina,ca nici eu nu sunt de acord cu tine si nu cred ca trebuie sa gatim toti in acelasi mod.
Viata ar fi tare plictisitoare daca ne-am copia unii pe altii si nu am aduce un strop de originalitate.
Eu am avut placerea sa si gust din ciorbele Mihaelei si iti spun ca sunt printre cele mai bune pe care le-am mancat.
Si eu folosesc foarte mult morcov la gatit,folosesc si ceapa,dar in cantitati rezonabile la ciorba.
Nici mie nu-mi place sa acresc ciorbele cu bors,deci nu o fac.Nu vad de ce as folosi ingrediente care nu-mi sunt pe plac doar pentru ca sunt persoane care le agreeaza.
Si noi punem smantana in ciorba,chiar daca o consumam si in zilele urmatoare,pentru asta exista frigiderul.Unii nu dispunem de timpul necesar pentru a gati zilnic si nu vad nici un rost ca sa facem asta.
E foarte usor a critica,critica ta nu mi se pare deloc "constructiva" ci mai mult o rautate.
Putem sa mai discutam dupa ce postezi cateva retete.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ciuperci