Supa de fenicul si crutoane din paine prajita cu ou

de Satisfyyourcravings in Supe, 15 Feb 2016 | 818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 2 bulbi fenicul
  • ulei de masline
  • 1 cub concentrat de legume
  • 1 conserva (400 gr) fasole alba
  • 1 ou mare bio
  • 50 grame branza Cheddar
  • 1/2 lingurita fulgi de chili
  • 1 lingura seminte de fenicul
  • 100 grame paine mai veche
  • 4 linguri iaurt bio degresat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fenicul si crutoane din paine prajita cu ou:

Se taie usturoiul felii si ceapa rondele. Se taie feniculul felii, mai putin frunzele, care se pastreaza pentru final.


Se incalzeste putin unlei de masline intr-o tigaie mare, la foc mediu si se adauga usturoiul, ceapa si feniculul. Se reduce focul la mic, se acopera tigaia cu un capac si se lasa 30 de minute, amestecand frecvent si adaugand apa daca incep sa se arda, pana devin lipicioase.


Se sfarama cubul concentrat deasupra, se adauga fasolea si 750 ml apa fierbinte. Se aduce la punctul de fierbere si se lasa 20 de minute. Se paseaza cu ajutorul unui blender vertical pana la consistenta dorita. Se adauga sare si piper dupa gust.


Se amesteca oul cu branza rasa si fulgii de chili. Se sfarama semintele de fenicul intr-un mojar si se adauga peste ou, amestecand pentru omogenizare.


Se taie painea in felii grose de 3 cm. Se dau prin mixul de ou si se prajesc intr-o tigaie antiaderenta pana devin aurii.


Se serveste supa presarata cu frunze de fenicul, fulgi de chili si iaurt, impreuna cu bucatile de paine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fenicul si crutoane din paine prajita cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bunica 1

15.02.2016, 20:26

Sincer?Nu prea mă dau în vânt după fenicul,dar pare interesant ce-ai făcut!

Camelya 1

15.02.2016, 21:24

Panacris 1

14.09.2017, 07:50

Interesant!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de legume cu galuste