Supa de gaina cu galuste

de roxanamiti in Supe, 21 Ian 2011 | 3031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumate de gaina (eu am folosit din comert),
  • un morcov,
  • o ceapa,
  • un cartof,
  • un ou,
  • 4 - 5 linguri de gris,
  • pantrujel,
  • 2 linguri de ulei,
  • piper,
  • sare,
  • 3 l. apa

 

Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de gaina cu galuste:

* gaina se pune in apa la fiert, se ia spuma( eu am lasat o la fiert 2 ore la foc mic),


* jumate de ora inainte de a se termina de fiert gaina se pune morcovul, ceapa si cartoful,


* cand sunt toate fierte scoatem ceapa si cartoful,


* morcovul si carne le taiem cubulete si le punem in supa,


* mai dam un clocot la supa si adaugam uleiul, piperul si sare,


* batem oul bine cu un pic de sare si piper ,


* adaugam grisul in ploaie pana obtinem o compozitie ca o samantana mai groasa,


* cu ajutorul unei lingurite facem galustele si le dam drumul in supa si le lasam pana se ridica deasupara,


* tocam marunt cateva frunze de pantrunjel si le punem in supa,


* punem in farfurie si decoram cu frunze de pantrunjel,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gaina cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

elena1988 1

21.01.2011, 19:05

mirela0911 1

21.01.2011, 22:57

buna buna

RuxyRux 1

23.01.2011, 22:02

Imi placeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu orez