Supa de gaina cu galuste

de Lau in Supe, 5 Feb 2014 | 1957 vizualizari

 

Multumesc Angelica pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • Supa
  • 1 gaina de casa
  • 2 morcovi
  • 1/2 patrunjel radacina
  • 1 bucata pastarnac
  • 1 telina
  • 1 foaie de dafin
  • 1 gulie
  • 1 ceapa
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde
  • Galuste
  • 2 oua
  • 12 linguri de gris
  • 1 lingurita ulei
  • sare
  • 1 varf de cutit de bicarbonat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de gaina cu galuste:

Supa-spalam carnea bine,intr-o oala punem apa si carnea la fiert,


Lasam sa dea in clocot,avand grija sa luam spuma formata deasupra de cate ori este nevoie,


Intre timp curatam legumele si le taiem cuburi,dupa care le adaugam in supa,adaugam foaia de dafin,sare si piper dupa gust,


Acoperim oala cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic pana gand carnea si legumele sunt fierte,


Scoatem legumele si carnea din supa si lasam sa se raceasca,


Galustele-intr-un castron batem ouala cu sare,piper,adaugam bicarbonatul,ulei si grisul treptat,batem compozitia pana este omogena si are consistenta unei smantani mai groase,


Punem apa intr-o oala la fiert si cand fierbe adaugam cate o lingura din compozitia pregatita anterior si lasam sa fiarba cca 10 min la foc mic,


Scoatem galustele si le punem in oala cu supa,


Adaugam legumele si carnea taiate in bucati mai mici si patrunjel verde ,


Eu am calit 1 morcov dat prin razatoate cu putin ulei si am strecurat la final in supa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gaina cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Sim0na 1

06.02.2014, 11:02

Ptr mine 2 portii, fara galusti!

Lau 1

06.02.2014, 11:46

gaby_gabytza 1

11.02.2014, 09:50

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Galuste “infailibile” pentru supa