supa de gulii cu cartofi

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 27 Ian 2010 | 4095 vizualizari

 

gulia e plina de vit C si cum de mult nu am facut ...

 

INGREDIENTE

  • 2 gulii
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina alba
  • 1 ardei iute
  • 1 felie ardei 
  • 100 ml ulei 
  • marar
  • patrunjel verde
  • 100 ml bulion
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA supa de gulii cu cartofi:


  1. curatati si spalati legumele .

  2. ceapa taiata marunt se prajeste in ulei impreuna cu morcovul taiat cuburi mai marisoare [ eu am folosit cutitul ondulat].

  3. se presara faina , se amesteca si se toarna 3 l apa .

  4. se adauga gulia si cartofii taiati tot cuburi mai mari ,se pune si sare .

  5. se fierb 30 min .spre sfarsit dregeti cu ardei iute , bulion si verdeturi .

 

TIPS-URI

1

frunzele din mijloc cele foarte crude le puteti taia in supa ,nu aruncati ce este mai bun .

2

gustati  supa inainte de a pune bulionul . gulia da gust de acru  , are multa vit C,puneti bulion dupa gust. este deasemenea o reteta de post .

3

este foarte buna daca inlocuiti bulionul cu smantana .

Daca ti-a placut reteta noastra "supa de gulii cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Dana2010 1

28.01.2010, 09:10

ok, ms frumos de sfat

Bunica 1

28.01.2010, 13:48

Mihaelar, ma intrebam eu de ce nu are ciorba carne .

Teo 1

28.01.2010, 22:53

daca are vitamina C e tocmai buna pe frigul asta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu afumatura