Supa de legume cu galuste

de Alinutza80 in Supe, 23 Mar 2012 | 5947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Supa
  • 300 g zarzavat pentru supa
  • 4 cartofi
  • 1 ligura ulei
  • delikat de legume(dupa gust)
  • sare
  • parunjel verde
  • Galusti
  • 3 oua
  • 1 jum lingurita bicarbonat de sodiu
  • 8-9 linguri gris
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume cu galuste:

Se pun zarzavatul si cartofii (taiati cubulete) la fiert cu putin ulei,putina sare si delikatul de legume.

Cand legumele sunt aproape fierte facem galustile astfel:se bat ouale cu uleiul, sarea, piperul, bicarbonatul de sodiu apoi adaugam grisul in ploaie. Este posibil sa trebuiasca mai mult sau mai putin gris, compozitia nu trebuie sa fie nici foarte moale nici foarte tare.

Se da focul incet la supa si cu lingura inmuiata in supa se fac galustile, se uda de fiecare data pentru a nu se lipi.Dupa ce am terminat de facut galustile se adauga o cana cu apa rece si se lasa la fiert pana se fierb galustile

La sfarsit se potriveste  de sare si se adauga patrunjelul verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Supa de galuste cu carne de pasare