Supa de legume cu ou

de Carmen_g in Supe, 18 Mai 2015 | 1983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 radacina de telina
  • 6 rosii
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura busuioc
  • 3 linguri ulei
  • 1 1/2 l supa de legume ( sau apa)
  • sare
  • piper
  • oua ( in functie de numarul mesenilor)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume cu ou:

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine sticloasa. Se adauga telina taiata cuburi si se mai lasa 3-4 minute sa se soteze. Intre timp rosiile se cresteaza, se oparesc , se decojesc si se taie cubulete. Se adauga si rosiile in cratita alaturi de ceapa si telina apoi se toarna deasupra supa. Compozitia se sareaza, se pipereaza si se lasa aprox. 15 minute sa fiarba la foc mic.


Inainte sa oprim focul se sparg ouale si se lasa sa se scurga incet in supa fierbinte. Se poseaza aprox. 2 minute dupa care se adauga si verdeata tocata marunt.


Se serveste imediat cu crutoane de paine.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu ou" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

21.03.2016, 22:24

Ce faina reteta . Imi lasa gura apa .)) Merge la favorite

Carmen_g 1

21.03.2016, 23:12

Merci, Mihaela!

Rahela Velicu 1

21.03.2016, 23:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu ciuperci pleurotus și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 21:28

Cremșnit Duo

ieri la 19:05

Salata cazaceasca cu sfecla rosie ,fasole si piept de pui

de Ksenya 4

ieri la 17:15

Sandvis ovo-lacto-vegetarian

de RODIMUR 5

ieri la 15:42

Tort cu afine

de anca_rm 6

ieri la 14:49

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu pipote si inimioare de pui