Cum preparam
• Curatam si spalam toate legumele. Le tocam cubulete. Intr-o oala, incingem 3 linguri de ulei, punem legumele, prajim 1 minut si adaugam 1 litru de apa.
• Fierbem 30 minute. Punem sare dupa gust.
• Separat fierbem taiteii in apa cu sare, ii strecuram si ii adaugam in supa.
• Ornam cu patrunjel verde, tocat marunt.
• Daca punem in supa o lingurita de zahar, aceasta va intensifica gustul.
Mic secret:
Taitei de casa
1ou
100g faina (o data si jumatate greutatea oului)
sare
Framantam bine, intindem o foaie foarte subtire, ca o foaie de hartie, si taiem taiteii. Daca avem masina de taitei, ne vom usura munca.
4 portii
Timp de preparare: 45 minute
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro