Supa de legume cu turnatei

de Valclaudia in Supe, 9 Mai 2017 | 4715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa medie
  • 1 borcan zarzavat pentru ciorbe (morcov, pastarnac, telina, patrunjel)
  • 1 foaie de dafin
  • 1 ardei kapia
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • cca 1,5 l apa plata
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde

Turnatei:

  • 2 oua de casa
  • 3 linguri cu varf de faina
  • piper rosu proaspat macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume cu turnatei:

Curatam ceapa si ardeiul, le spalam, le tocam si le punem la foc mediu impreuna cu apa plata, foaia de dafin si zarzavatul din borcan.

Lasam sa fiarba 10 minute, apoi adaugam rosiile pasate si fierbem in continuare supa.

Intr-un castron, batem ouale cu faina, adaugam piper rosu proaspat macinat.

Amestecul obtinut se toarna intr-o punga curata, taiem capatul pungii, obtinand un orificiu foarte mic, prin care lasam compozitia de turnatei sa se scurga in supa care clocoteste.

Lasam sa fiarba cateva minute, oprim focul, presaram marar verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu turnatei" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa cu kimchi