Supa de linte

de -Licurici- in Supe, 2 Iun 2015 | 3186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g linte;
  • 2 l apa;
  • 2 morcovi;
  • 2 cartofi;
  • o ceapa;
  • 2 rosii;
  • ulei;
  • sare, piper;
  • cimbru, menta.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de linte:

  • Morcovii si cartofii se taie cubulete, iar ceapa se toaca marunt.
  • Separat, intr-o oala, se incalzeste apa.
  • Lintea se spala, apoi se caleste in ulei, 10-15 min, cu legumele.
  • Adaugam apa calda peste legume si le lasam sa fiarba pana devin moi, apoi adaugam rosiile taiate cubulete, cateva frunze de menta, cimbru, sare, piper si mai lasam 15 min pe foc.
  • Se poate servi direct sau se poate folosi un blender, pentru a obtine o supa-crema.

TIPS-URI

1

Lintea nu trebuie fiarta mult, sa nu se zobeasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de linte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

03.06.2015, 22:04

Bine ai venit !!! Frumoasa prezentare la supa Imi place in mod deosebit folosirea cimbrului si a mentei

-Licurici- 1

04.06.2015, 06:40

Multumesc mult! Ma bucur ca va place

simona72 1

04.06.2015, 10:09

Imi place lintea si supa ta e foarte buna! O astfel de supa am facut si eu saptamana trecuta...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume