Supa de conopida

de daniastefania in Supe, 20 Sep 2015 | 908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 conopida medie
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 1 galbenus de ou
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura sos de rosii
  • Sare
  • Ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de conopida:

Curatam ceapa si o tocam marunt. Morcovul curatat il dam pe razatoarea mica. Conopida o desfacem bucatele si o spalam. Intr-o oala punem putin ulei si calim ceapa 3 minute. Adaugam morcovul razuit si mai calim 2 minute. Adaugam 4 litri apa. Lasam sa fiarba. Cand da in clocot adaugam conopida. Lasam sa fiarba. In acest timp pregatim galustele de faina. Batem 2 oua si adaugam sare si faina. Amestecam bine. Aluatul de galuste sa nu fie prea tare sa nu iasa tari. Cand conopida e aproape fiarta punem cu furculita din aluat formand galuste, nu foarte mari. Adaugam si sosul de rosii. Lasam sa mai fiarba 5 minute. Amestecam galbenusul cu smantana. Peste punem 5 linguri din supa. Amestecam si turnam in supa. Mai lasam sa dea un clocot si stingem focul. O servim calda. Sper sa va placa si voua. Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Supa de conopida-0
Supa de conopida-1
Supa de conopida-2
Supa de conopida-3
Supa de conopida-4
Supa de conopida-5
Supa de conopida-6

COMENTARII (8)

mirela0911

mirela0911 1

21.09.2015, 10:26

Imi place!

Gicuta69

Gicuta69 1

21.09.2015, 13:56

MotanLaOale

MotanLaOale 1

21.09.2015, 22:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!