Supa de conopida

de daniastefania in Supe, 20 Sep 2015 | 2421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 conopida medie
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 1 galbenus de ou
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura sos de rosii
  • Sare
  • Ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de conopida:

Curatam ceapa si o tocam marunt. Morcovul curatat il dam pe razatoarea mica. Conopida o desfacem bucatele si o spalam. Intr-o oala punem putin ulei si calim ceapa 3 minute. Adaugam morcovul razuit si mai calim 2 minute. Adaugam 4 litri apa. Lasam sa fiarba. Cand da in clocot adaugam conopida. Lasam sa fiarba. In acest timp pregatim galustele de faina. Batem 2 oua si adaugam sare si faina. Amestecam bine. Aluatul de galuste sa nu fie prea tare sa nu iasa tari. Cand conopida e aproape fiarta punem cu furculita din aluat formand galuste, nu foarte mari. Adaugam si sosul de rosii. Lasam sa mai fiarba 5 minute. Amestecam galbenusul cu smantana. Peste punem 5 linguri din supa. Amestecam si turnam in supa. Mai lasam sa dea un clocot si stingem focul. O servim calda. Sper sa va placa si voua. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de conopida" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de conopida cu cartofi si afumatura