Supa de conopida

de daniastefania in Supe, 20 Sep 2015 | 1014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 conopida medie
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 1 galbenus de ou
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura sos de rosii
  • Sare
  • Ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de conopida:

Curatam ceapa si o tocam marunt. Morcovul curatat il dam pe razatoarea mica. Conopida o desfacem bucatele si o spalam. Intr-o oala punem putin ulei si calim ceapa 3 minute. Adaugam morcovul razuit si mai calim 2 minute. Adaugam 4 litri apa. Lasam sa fiarba. Cand da in clocot adaugam conopida. Lasam sa fiarba. In acest timp pregatim galustele de faina. Batem 2 oua si adaugam sare si faina. Amestecam bine. Aluatul de galuste sa nu fie prea tare sa nu iasa tari. Cand conopida e aproape fiarta punem cu furculita din aluat formand galuste, nu foarte mari. Adaugam si sosul de rosii. Lasam sa mai fiarba 5 minute. Amestecam galbenusul cu smantana. Peste punem 5 linguri din supa. Amestecam si turnam in supa. Mai lasam sa dea un clocot si stingem focul. O servim calda. Sper sa va placa si voua. Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mirela0911 1

21.09.2015, 10:26

Imi place!

Gicuta69 1

21.09.2015, 13:56

MotanLaOale 1

21.09.2015, 22:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Supa de conopida