Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se incalzeste uleiul de masline si se soteaza ceapa, telina si morcovii. Se adauga usturoiul si rosiile uscate si se mai gatesc 1 minut.
Se da focul mai mare si se adauga vinul. Se gateste 2-3 minute, pana se evapora alcoolul. Se adauga supa si lintea.
Firele de patrunjel si cimbru se leaga intr-un Bouquet Grani si se adauga in oala. Se aduce la punctul de fierbere, se da focul la mic si se lasa sa fiarba o ora.
Se ia de pe foc, se scot frunza de dafin si Bouquet Grani, se adauga spanacul, se amesteca si se acopera cu un capac. Se lasa 5 minute.
La final se adauga sucul de lamaie.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult