Supa de piept de pui

de Alina26 in Supe, 19 Mar 2013 | 3370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de pui
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 2 bucati ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 2 bucati telina verde
  • 2 rosii
  • 4 linguri ulei
  • patrunjel verde
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de piept de pui:

Spalam pieptul si il taiem bucatele circa 2 cm si punem la fiert.

Spalam legumele si incepem sa le tocam:morcovul l-am taiat rondele,restul legumelor le-am taiat cubulete marunte(cartoful l-am taiat putin mai mare).Le adaugam peste carne,dupa ce a fiert putin.Le lasam sa fiarba.Adaugam sare.

Rosiile le decojim de coaja si le taiem cubulete si il adaugam la urma dupace s-a fiert toate legumele.Punem si uleiul si mai lasam sa fiarba pana se inmoaie si rosia.Punem si patrunjelul tocat marunt si sare daca mai este necesar..!!!

Pofta mare!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui la Multicooker