Supa de praz

de nico15 in Supe, 20 Dec 2010 | 2422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 fire de praz
  • 6 oua
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel(radacina)
  • unt,
  • ulei
  • pasta de tomate sau suc de rosii
  • sare, piper
  • 100-150 ml smantana lichida Grand Cuccina
  • bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz:

Se spala si curata legumele, se taie in cubulete fine, se vor sota in unt, se pune ceapa, urmata de patrunjel si pastarnac. Dupa ce acestea au fost trase in unt se lasa in asteptare. Separat se spala si se va toca prazul marunt, care si el se va adauga si se va sota, vom adauga si ulei, vom sara si pipera.


Cand legumele sunt patrunse bine se va adauga apa si se va lasa sa fiarba 15-20 de minute. Dupa aceasta vom sparge ouale si le vom pune in oala cu supa pe rand. Mai lasam sa fiarba 10 minute si adaugam sucul de rosii. Cu 10 minute inainte de a fi gata se adauga borsul si verdeata.


Se poate adauga si jumatate din cantitatea de smantana restul se va pune in momentul servirii sper ca fotografii va vor face pofta deosebita.


Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

mamaieelena 1

21.12.2010, 09:38

foarte buna si eu iubesc aceasta ciorba dar mai ales in post pt ca voi elimina untul, ouale si smantana ,e adevarat ca e altceva dar......e buna oricum

LUK 1

21.12.2010, 15:24

ce bine arata! 5

lia maria 1

24.12.2010, 10:09

Craciun Fericit !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de legume cu galuste