Supa de praz cu mazare

de Valclaudia in Supe, 18 Feb 2014 | 2937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov mare
  • 1 fire de praz
  • 3 linguri de ulei
  • 1 conserva de mazare
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita oregano in otet
  • 4 linguri paste fainoase marunte (stelute am folosit eu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz cu mazare:

Curatam si spalam legumele.

Taiem morcovul rondele, il calim in ulei.

Adaugam prazul taiat rondele.

Condimentam cu sare si piper dupa gust.

Punem peste legumele sotate cca 3l apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie morcovul.

Adaugam mazarea din conserva si pastele fainoase,mai fierbem cca 5 minute, adaugam o jumatatede lingurita oregano in otet.

Stingem focul, lasam supa acoperita cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

18.02.2014, 21:15

buna buna

Lia_ 1

18.02.2014, 21:22

am un praz luat din greseala ... ca numai eu mananc

_Alina_ 1

19.02.2014, 13:11

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de praz cu parmezan