Supa de primavara

de Bya Ralu in Supe, 8 Mar 2015 | 1789 vizualizari

 

Eu am fiert legumele pentru salata de boeuf si am facut si o supica cu ce aveam prin casa

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 2 lingurite de orez
  • 1 ceapa verde
  • 1 bucata de ardei gras
  • 1/2 cutie de mazare
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1/2 cutie rosii cuburi
  • 4 cartofi
  • vegeta,leustean,piper alb,boia dulce
  • patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de primavara:

Pieptul de pui se pune la fiert impreuna cu ceapa alba lasata intreaga.


Ceapa verde se taie rondele,ardeiul gras cubulete iar morcovul felii subtiri,se pun la calit in ulei de masline,adaugand si orezul spalat si scurs de apa.


Dupa ce le-am calit cateva minute se adauga in oala de supa,ceapa alba se scoate si se arunca.


Se lasa la foc mic sa fiarba,se adauga cartofii taiati cuburi,iar cand legumele sunt aproape fierte se pune mazarea scursa de zeama si dovlecelul zucchini taiat felii mai groase.


Pipet de pui se scoate si se taie fasii sau cubulete.


Se adauga si rosiile cuburi,se mai lasa circa 10 minute,se adauga condimentele,iar la sfarsit punem patrunjel proaspat tocat marunt.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Bya Ralu 1

11.03.2015, 19:12

camen

Bya Ralu 1

11.03.2015, 19:12

mirela

roxana_simona 1

15.03.2015, 16:53

ce culori frumoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu rosii si galusti de branza