Supa de pui cu ciuperci in vas Zepter

de Zamfira in Supe, 5 Noi 2012 | 4370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • ciuperci
  • 3-4 morcovi
  • 1/2 telina
  • 1 ardei
  • 1 ceapa (rosie)
  • 1 gulie
  • patrunjel verde
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu ciuperci in vas Zepter:

Spalam, portionam carnea de pui si o punem la fiert (am folosit vasul Zepter). Dupa ce incepe sa fiarba indepartam spuma formata. Adaugam legumele, telina, gulia si o parte din morcovi pe care ii taiem bucati mari, un morcov vom da pe razatoarea mare si il vom cali in putin ulei pentru a da culoare supei, ardeiul il tocam marunt. Ceapa o lasam intreaga. Adaugam sare dupa gust. 

Dupa ce a fiert carnea si legumele inchidem focul si adaugam ciupercile intregi curatate, spalate si patrunjelul verde tocat marunt. Ciupercile nu trebuie fierte ci doar oparite (le vom lasa in supa fierbinte) astfel nu se vot pleosti ci raman mai tari.

TIPS-URI

1

Vom urmari acul de la manerul capacului vasului Zepter astfel incat acesta sa ramana constat pe banda verde. In functie de scaderea sau cresterea acului ajustam din puterea focului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu ciuperci in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu tarhon in vas Zepter