Supa de pui cu rosii si galuste de gris

de katty in Supe, 23 Feb 2017 | 1557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 spinari de pui sau alta carne cu os
  • 1 ceapa
  • 1 morcov tarat rondele
  • 1 tija telina Apio taiata in bucati de 2-3 cm
  • sare
  • piper boabe
  • 1 foaie de dafin
  • 200 ml bulion
  • galuste:
  • 2 oua
  • 8 linguri gris
  • 1 varf de cutit praf de copt
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu rosii si galuste de gris:

Punem spinarile spalate bine, la fiert. Spumam bine si cand zeama este limpede, adaugam ceapa intreaga, curatata si spalata, rondelele de morcov, telina, foaia de dafin, sare si piper. Fierbem la foc mic pana legumele se inmoaie, apoi scurgem zeama si o punem din nou la foc. Putem transfera si rondelele de morcov in supa. Adaugam bulionul. Batem cu o furculita ouale, apoi adaugam grisul si praful de copt. Omogenizam si punem cu o lingurita, amestecul in vasul cu zeama fierbinte. Fierbem galustele, adaugand din cand in cand, cate putina apa rece. Servim supa presarata cu patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu rosii si galuste de gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Panacris 1

25.03.2017, 18:43

gaby_gabytza 1

05.04.2017, 20:43

Valclaudia 1

28.04.2017, 18:45

tare bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu galuste de gris