Supa de pui cu taietei de casa

de amalia01 in Supe, 25 Oct 2016 | 812 vizualizari

 

Aventura primei mele supe de pui cred ca ati citit-o deja pe blog. 
Acum am devenit oarecum experta , mai ales ca micuta mea ar manca de 3 ori pe zi...daca i-as da...

 

INGREDIENTE

  • 3-4 bucati carne de pui de casa
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa alba
  • 2 cartofi
  • 1/2 telina radacina
  • sare
  • 1 lgt piper boabe rosu
  • patrunjel verde
  • 4 l apa
Portii: 16
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taietei de casa:

Zarzavatul il cureti de coaja si il speli sub jet de apa rece.


Carnea de pui o speli si pui la fiert in apa rece cu putina sare.


Cand este fiarta de jumatate adaugi zarzavatul si lasi la foc mic, cu grija, sa fiarba incet , ca sa nu se tulbure.


Cand zarzavatul este fiert strecori supa .Adaugi boabele de piper si lasi sa fiarba 2 minute. In acest moment poti sa adaugi taieteii si lasi la foc mic 5 minute. In acest timp toci patrunjelul. Stingi focul, adaugi patrunjelul tocat si acoperi cu un capac.


Servesti cu drag, presarand putina iubire, cat poti de calda.



P.S. In curand si reteta mea de taietei.

 

TIPS-URI

1

supa de pui

2

dragoste

3

sanatate

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

25.10.2016, 15:12

buna

Gherca Daniela 1

25.10.2016, 16:45

noiinbucatarie 1

25.10.2016, 17:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa "falsa"de gaina cu taitei