Supa de pui cu taitei de casa

de Anamaria Cook in Pui, 24 Mar 2012 | 1106 vizualizari

 

Mama ne pregatea aceasta supa des mai ales cand eram bolnavioare, ea fiind una din preferatele surorii mele. De fiecare daca cand o gatesc imi aduce aminte de mica bucatarie de acasa.

 

INGREDIENTE

  • jumatate piept de pui (sau 3-4 aripioare)
  • 2 cepe mici
  • 2 morcovi
  • un ou
  • o cana faina
  • patrunjel
  • sare si piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taitei de casa:

Se pune puiul la fiert in apa cu un praf de sare.

In timp ce puiul se fierbe faceti taiteii: puneti faina intr-un bol si spargeti oul, adaugati un praf de sare.


Faceti coca din oul si faina, apoi presarati faina pe o suprafata plana si intindeti aluatul foarte subtire.


Rulati coca si taiati-o pe jumatate.


Taiati aluatul in felii subtiri, presarati putina faina apoi desfaceti taiteii.


Cand puiul sa fiert si nu se mai formeaza spuma taiati ceapa marunt si morcovii bastonase(eu am tocat o jumatate de ceapa si restul le-am pus intregi ca sa le pot scoate la sfarsit, ca supa sa nu fie prea groasa) potriviti de sare.


Dupa ce legumele s-au fiert puneti taiteii in supa si mai lasati sa fiarba 10 minute.


La final adaugati leusteanul tocat marunt.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Sim0na 1

24.03.2012, 19:39

Preferata mea!!!!

Anamaria Cook 1

25.03.2012, 00:28

Multumesc.

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:56

buna supica cu taitei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume de vara