Supa de rosii cu perisoare

de deyutzky in Supe, 18 Ian 2015 | 4759 vizualizari

 

Supa are o textura nu foarte cremoasa, iar perisoarele sunt consistente si pufoase.

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare (aprox.30 buc):
  • 500 g carne tocata de porc
  • un pumn de orez
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • Pentru supa:
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • o bucata mica de telina
  • un pastarnac
  • o conserva de rosii decojite 400 g
  • 750 ml suc de rosii
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu perisoare:

Curatam si spalam toate legumele, apoi le punem le fiert intr-o oala cu apa.

Cat timp legumele stau la fiert ne ocupam de perisoare: carnea o amestecam cu orezul, ouale, faina, sarea si piperul pana obtinem o pasta. Formam perisoarele cu mainile umede si le punem pe un tocator de lemn.

Dupa ce legumele sunt fierte, se scot cu ajutorul unei spumiere si se pun pe un platou. Apa in care au fiert se pastreaza.

Dam la foc mic oala cu apa in care au fiert legumele si punem perisoarele cu grija, una cate una. Le lasam la fiert pana cand acestea se ridica la suprafata, apoi le scoatem cu grija pe un platou. 

Legumele fierte le pasam bine la robot, adaugam acum si rosiile din conserva (fara suc).

Transferam legumele pasate in alta oala. Pentru a obtine consistenta dorita, adaugam cu polonicul apa in care au fiert legumele in vasul cu legumele pasate. Punem acum sucul de rosii ramas din conserva si cei 750 ml de suc. 

Adaugam acum si perisoarele si mai dam oala la foc mic inca 10-15 minute. Potrivim de sare si piper dupa gust. Pentru ca supa de rosii ne place mai piperata, am adaugat mai mult piper, dar voi puneti atat cat va place.

Pofta buna! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii "anti-raceala"