Supa de salata verde

de mihaelar63 in Supe, 21 Ian 2010 | 9757 vizualizari

 

eu aleg ce supa pregatesc dupa culoare : una alba , una rosie , una transparenta ....
azi e randul celei albe !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 100 gr slanina afumata
  • 2 linguri orez
  • 2 salate verzi
  • 1 ou
  • 200 gr smantana 
  • zeama de lamaie
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de salata verde:

  1. legumele se curata si se spala .
  2. se pune la fiert o oala cu 4 l apa .
  3. cand clocoteste se pune in ea morcovul razuit mare , ceapa si usturoiul  taiate  + slaninuta taiata feliute  si orezul .
  4. dupa 20 min se bate oul cu furculita + smantana , usor se adauga zeama  calda sa se dilueze compozitia [ daca puneti direct in supa in clocot se va aduna , branzi , si va arata inestetic]
  5. se pune oul cu smantana diluate  in supa amestecand usor .
  6. se adauga salata verde taiata fideluta .
  7. condimentati dupa gust cu sare , piper si acriti cu zeama de lamaie.

TIPS-URI

1

sare adaugati la sfarsit  , slaninuta ar putea sa fie destul de sarata.

2

daca ati pus slanina , nu mai puneti ulei , e suficienta atata  grasime .

3

adaugati salata verde dupa ce  ati stins focul , va fi mai delicioasa si nu isi va pierde vitaminele prin fierbere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de salata verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Dana Cristea - pusikmea 1

07.03.2010, 07:29

si eu fac ciorbita asta, insa o fac cu omleta, mi-a lasat gura apadar o trecem pe lista

babi5 1

14.12.2014, 17:25

abetina 1

10.08.2018, 23:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa Minestrone