Supa de salata verde cu zucchini galben si linte rosie

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 19 Iul 2021 | 2125 vizualizari

 

 De aceasta data s-a nimerit ca langa salata aveam si un prim zucchini galben din gradina. Pentru consistenta am inlocuit traditionalul orez cu linte rosie .

 

INGREDIENTE

  • 1 salata verde creata
  • 1 zucchini galben
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 usturoi crud
  • 4 linguri linte rosie
  • 100 gr slanina afumata- de casa
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 300 ml iaurt grecesc gras 10%
  • sare
  • piper negru macinat
  • zeama lamaie -optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de salata verde cu zucchini galben si linte rosie:

  1. Morcovul, ceapa si usturoiul se toaca marunt.
  2. Slaninuta se taie in feliute mici increstate.
  3. Toate acestea se soteaza usor in ulei .
  4. Turnati deasupra 2-3 l apa si fierbeti 15-20 minute pana morcovul se patrunde .
  5. Dovlecelul se feliaza si se pune la fiert in ultimna le 10 minute .
  6. Acum se pune si lintea la fiert .
  7. Nu uitati sa sarati .
  8. Salata verde se taie fideluta si se pune in supa clocotinda .
  9. Opriti fierberea .
  10. Salata verde isi pastreaza mai multe calitati nutritive daca este doar oparita .
  11. Piparati si adugati iaurtul grecesc .
  12. Amestecati pentru omogenizare .
  13. Daca va place supa sa fie mai acrisoara se poate pune zeama de lamaie .
  14. Eu o prepar supele'/ ciorbele , usor mai acre in anotimpul cald .
  15.  Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Daca va place supa sa fie mai acrisoara se poate pune zeama de lamaie.

2

Eu o prepar supele/ ciorbele usor mai acre in anotimpul cald .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de salata verde cu zucchini galben si linte rosie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de varza rosie