Ciorba de potroace din tacamuri de curcan

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 8 Feb 2010 | 4756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 kg tacamuri de curcan
  • - 2 buc morcov
  • - 1 buc pastarnac
  • - 2 cepe
  • - 2 buc ardei gras
  • - 2 linguri pasta de rosii (sau 3 - 4 rosii)
  • - 1 l zeama de varza
  • - fidea
  • - 1 legatura leustean
  • - sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de potroace din tacamuri de curcan:

Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Se lasa sa dea in cateva clocote, se spumeaza si se arunca prima apa. Se spala carnea, se pune inapoi in oala si se adauga apa cat sa acopere carnea. Se condimenteaza cu sare, dar nu prea multa deoarece zeama de varza este si ea sarata.



Cand carnea este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate marunt. Se lasa sa fiarba bine dupa care se adauga pasta de rosii sau rosiile date prin razatoare si zeama de varza. Se mai lasa sa fiarba circa 10 min dupa care se adauga fideaua. Se ia de pe foc si se aromeaza cu leustean verde.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace din tacamuri de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bucataras Medi 1

02.03.2010, 15:24

silvya si nici zeama de varza cred ca nu ai , nu-i asa?

adnas54 1

22.03.2010, 23:00

si eu ador ciorba asta...

Bucataras Medi 1

23.03.2010, 13:13

Adnas54 , eu sunt fan ciorba dar asta imi place in mod special............................pup!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de toamna cu bureti
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii