Supa de sparanghel si chilli

de AlexTeacher in Supe, 28 Sep 2015 | 3422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Sparanghel – 15 buc
  • Chilli (potrivit ca si grad de iuteala) – 1/2 buc
  • Apa – 400 ml
  • Usturoi – 1/4 catel
  • Oregano proaspat – 6-7 frunze
  • Smantana de gatit din lapte de vaca – 200 ml
  • Sare – dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de sparanghel si chilli:

 

  • Curata sparanghelul si taie-l bucatele;

  • Adauga-l in blenderul Oster Versa, impreuna cu chilli, usturoi, apa, oregano si sare;

  • Activeaza functia presetata „Soup”;

  • Dupa terminarea programului, adauga smantana de gatit si blendeaza pentru alte 10 sec;

  • Serveste cu crutoane de paine;

 

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de sparanghel si chilli" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

dantes 1

29.01.2016, 06:20

Buna!

eternalquest 1

29.01.2016, 13:17

Daca nu am acel tip de blender, cum fac supa?

multumesc,

Xandrinne 1

30.01.2016, 08:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu rosii si galusti de branza