Supă de rață

de Panacris in Supe, 17 Feb 2013 | 1385 vizualizari

 

O supă sățioasă!

 

INGREDIENTE

  • măruntaie de rață cca. 600 g,
  • morcovi 4 bucăți,
  • pătrunjel rădăcină 1 bucată,
  • păstârnac 1/2 bucată,
  • țelină rădăcină cca. 100 g,
  • gulie 1 buctă medie,
  • ceapă galbenă 1 bucată mare,
  • sare iodată,
  • tarhon proaspăt/uscat cca. 2 g
  • pătrunjel verde 2 fire,
  • leuștean verde 1 fir,
  • enibahar 1 boabă,
  • piper negru 3 boabe,
  • spatzle cca. 250 g.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de rață:

Măruntaiele de rață se pun la fiert, în cca. 3000 ml de apă rece, împreună cu zarzavaturile, curățate și lăsate întregi, în oala subpresiune, cu puțină sare, cca 35 de minute. După ce a trecut perioada de fierbere, se dă deoparte capacul, apoi se strecoară zeama într-o altă oală, în care se adaugă spatzlele ( un fel de fidea mai groasă cu ou!) lăsându-se la fiert cca. 10 minute. Supa se servește fierbinte presărată cu piper proaspăt măcinat sau cu ardei iute după gustul fiecăruia, alături de legumele și carnea fiartă!


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de rață" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

alilianaa 1

17.02.2013, 18:32

buna rau

Zamfira 1

17.02.2013, 19:13

Rocsi 1

17.02.2013, 19:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ramen cu carne de rata (supa japoneza)