Supa de sparanghel si chilli

de AlexTeacher in Supe, 28 Sep 2015 | 1383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Sparanghel – 15 buc
  • Chilli (potrivit ca si grad de iuteala) – 1/2 buc
  • Apa – 400 ml
  • Usturoi – 1/4 catel
  • Oregano proaspat – 6-7 frunze
  • Smantana de gatit din lapte de vaca – 200 ml
  • Sare – dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de sparanghel si chilli:




  • Curata sparanghelul si taie-l bucatele;




  • Adauga-l in blenderul Oster Versa, impreuna cu chilli, usturoi, apa, oregano si sare;




  • Activeaza functia presetata „Soup”;




  • Dupa terminarea programului, adauga smantana de gatit si blendeaza pentru alte 10 sec;




  • Serveste cu crutoane de paine;





Pofta buna !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de sparanghel si chilli" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

dantes 1

29.01.2016, 06:20

Buna!

eternalquest 1

29.01.2016, 13:17

Daca nu am acel tip de blender, cum fac supa?

multumesc,

Xandrinne 1

30.01.2016, 08:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Supa vieneza de cartofi