Supa de cocos cu galuste

de Rocsi in Supe, 29 Ian 2012 | 4394 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 aripi de cocos
  • 2 pulpe de cocos
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 3 linguri zarzavat(daca aveti pus pentru iarna)
  • patrunjel uscat
  • marar uscat
  • sare
  • piper

pentru galuste :

  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • gris(puneti cat sa iese o compozitie putin grosuta)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cocos cu galuste:

Spalam bine aripile .


Pulpele le spalam si le taiem in doua.


Intr-o oala punem cam 4-5 litri de apa.


Punem bucatile de cocos la fiert .


Ceapa o curatam si o tocam.


Morcovul il curatam,il spalam si il taiem bucatele subtiri pe lung.


Rosiile le decojim si le facem cubulete.


Zarzavatul il spalam intr-o singura apa,rece.


Spumam supa atat cat este necesar(o data,de doua ori,cam asa),apoi punem toate legumele pregatite.


Acoperim si lasam sa fiarba la foc potrivit.


Intr-un castronel batem ouale spuma.


Punem putina sare si piper,apoi presaram cate putin gris pana obtinem consistenta dorita(sa fie foarte putin lichida).


Cand carnea este bine fiarta,cu o lingurita luam din compozitia pentru galuste si le punem in oala.


Le lasam sa fiarba cam 10 minute.


Tragem oala de pe foc si stropim galustele cu apa rece.


Dam sa fiarba iar 3-4 minute,apoi mai stropim o data cu apa rece.


Condimentam cu sare si piper dupa gust.


Mai dam cateva clocote, punem niste marar si patrunjel uscat(sau verde daca aveti)deasupra.


Luam oala de pe foc,lasam 5 minute la racorit si servim.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cocos cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Rocsi 1

30.01.2012, 11:04

Lau,ALINA,Mamaie va multumesc

kukibella 1

01.02.2012, 15:37

Rocsi 1

02.02.2012, 11:16

Laura!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de cocos cu ratuste (fara gluten)