Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Dintre supele limpezi cea de vacuta este preferata mea, gustoasa, hranitoare si cu putine grasimi. Am avut o bucata frumoasa de costita cu vreo 3 degete si mai bine de carne. Am preparat din ea o supa limpede. Carnea si legumele fierte in zeama le-am folosit pentru felul doi. Reteta aici : https://www.bucataras.ro/retete/costita-de-vacuta-cu-legume-95502.html.
Zeama ramasa a fost folosita la o supa gustoasa cu galuste de gris. Asa am impuscat doi iepuri dintr-o lovitura.
Pt galuste : 3 oua cantarite fara coaja [ 180 gr]+ 200 gr gris + sare
1
Alegeti pentru galuste un gris mai granulat .
2
Reteta de preparare a galustelor prevede cantitati egale de ou si gris . Am observat ca amestecul era prea moale si am mai pus o lingura de gris .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult