Supa de varza, cu carne

de roxanamiti in Supe/Ciorbe, 10 Mar 2011 | 5176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza dulce mica,
  • 400 g.carne de porc(taiata cubulete),
  • 1 ceapa,
  • 1 mar,
  • 3 linguri bulion,
  • 1 lamaie,
  • 3 linguri ulei,
  • 4 l. apa,
  • patrunjel tocat( o mana buna),
  • piper,
  • 1 lingura de delicat de legume,
  • 2 foi dafin,
  • 5 boabe de piper,
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de varza, cu carne:

pune carnea la fiert in apa(4 l), luam spuma, apoi punem foile de dafin, boabele de piper si lasam sa fiarba bine( cam o ora),


ceapa si marul le tocam marunt si le punem la calit in ulei( trebuie sa fie calite bine, nu arse),


separat intr o oala mare pune apa si un pic de sare; cand incepe sa fiarba punem varza tocata mare( in cuburi mari),acoperim; cand incepe iara sa fiarba o lasam 2 minute si o pune la scurs(se arunca apa),


cand ceapa este bine calita adaugam bulionul, varza si apa in care a fiert carnea(strecurata fara boabele de piper si dafin), carnita, sucul de la lamaie,piperul, lingura de delicat, amestecam bine si mai lasam sa fiarba inca 20 de minute,


trecute cele 20 de minute dam oala la o parte si adaugam pantrujelul tocat( cat mai mult mai bun; acum pe gustul fiecaruia)

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza, cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

deyutzky 1

12.03.2011, 12:48

tare buna

mamaieelena 1

13.03.2011, 23:58

alinutzika 1

19.07.2011, 00:25

f buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

10388 puncte

lucy2002

5249 puncte

Rocsi

4792 puncte

Constelatialeu

4163 puncte

- Andreea -

3801 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba radauteana
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Lușcoș ca-n Ardeal