Supa de varza, cu carne

de roxanamiti in Supe/Ciorbe, 10 Mar 2011 | 3238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza dulce mica,
  • 400 g.carne de porc(taiata cubulete),
  • 1 ceapa,
  • 1 mar,
  • 3 linguri bulion,
  • 1 lamaie,
  • 3 linguri ulei,
  • 4 l. apa,
  • patrunjel tocat( o mana buna),
  • piper,
  • 1 lingura de delicat de legume,
  • 2 foi dafin,
  • 5 boabe de piper,
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de varza, cu carne:

pune carnea la fiert in apa(4 l), luam spuma, apoi punem foile de dafin, boabele de piper si lasam sa fiarba bine( cam o ora),


ceapa si marul le tocam marunt si le punem la calit in ulei( trebuie sa fie calite bine, nu arse),


separat intr o oala mare pune apa si un pic de sare; cand incepe sa fiarba punem varza tocata mare( in cuburi mari),acoperim; cand incepe iara sa fiarba o lasam 2 minute si o pune la scurs(se arunca apa),


cand ceapa este bine calita adaugam bulionul, varza si apa in care a fiert carnea(strecurata fara boabele de piper si dafin), carnita, sucul de la lamaie,piperul, lingura de delicat, amestecam bine si mai lasam sa fiarba inca 20 de minute,


trecute cele 20 de minute dam oala la o parte si adaugam pantrujelul tocat( cat mai mult mai bun; acum pe gustul fiecaruia)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza, cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

deyutzky 1

12.03.2011, 12:48

tare buna

mamaieelena 1

13.03.2011, 23:58

alinutzika 1

19.07.2011, 00:25

f buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de varza imbunatatita