Supa de varza, cu carne

de roxanamiti in Supe/Ciorbe, 10 Mar 2011 | 4352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza dulce mica,
  • 400 g.carne de porc(taiata cubulete),
  • 1 ceapa,
  • 1 mar,
  • 3 linguri bulion,
  • 1 lamaie,
  • 3 linguri ulei,
  • 4 l. apa,
  • patrunjel tocat( o mana buna),
  • piper,
  • 1 lingura de delicat de legume,
  • 2 foi dafin,
  • 5 boabe de piper,
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de varza, cu carne:

pune carnea la fiert in apa(4 l), luam spuma, apoi punem foile de dafin, boabele de piper si lasam sa fiarba bine( cam o ora),


ceapa si marul le tocam marunt si le punem la calit in ulei( trebuie sa fie calite bine, nu arse),


separat intr o oala mare pune apa si un pic de sare; cand incepe sa fiarba punem varza tocata mare( in cuburi mari),acoperim; cand incepe iara sa fiarba o lasam 2 minute si o pune la scurs(se arunca apa),


cand ceapa este bine calita adaugam bulionul, varza si apa in care a fiert carnea(strecurata fara boabele de piper si dafin), carnita, sucul de la lamaie,piperul, lingura de delicat, amestecam bine si mai lasam sa fiarba inca 20 de minute,


trecute cele 20 de minute dam oala la o parte si adaugam pantrujelul tocat( cat mai mult mai bun; acum pe gustul fiecaruia)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza, cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

deyutzky 1

12.03.2011, 12:48

tare buna

mamaieelena 1

13.03.2011, 23:58

alinutzika 1

19.07.2011, 00:25

f buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată asortată, cu varză roșie

de RODIMUR 5

ieri la 23:23

Vegan Club Sandwich

de RODIMUR 5

ieri la 21:52

Prajitura Albina

de anca_rm 6

ieri la 20:45

Carnati de porc la gratar, cu piure de cartofi si muraturi

de vasimur 3

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu varza de Bruxelles